Wednesday, 18 July 2012

I will missyou EX :)








I'll keep all our pictures "I promise" and I'll never let you go. I love you so much. Only god know how much I love you. I can't imagine my life without you bie. My love only to you. Seriously, you'll never be replaced. Without you in my life, is "NOTHING" when you in my life, is "EVERYTHING" I'm too afraid if you leave me again. When you beside me, I'm feel so happy even you make me annoying -.- Ahha "Perkara Biasa" that's we call LOVE. I need you always by my side. Okey bie? He said to me "Jangan cube tinggalkan bie lg tau, I love you so much dear" Sorry sayang, I promise to you that I'll never leave you again. You mean everything to me :) 17 April 2011 until now. Thanks for take a good care of me bie ♥ appericiate it. Last thing, please don't ever leave me Muhammad Saufi bin Mohammed farouk :( ♥♥♥♥

ini lah kata kata awak dulu, awak tahu tak betapa saya rinduu kan awak, tapi sekarang awak dah berpunya, saya harap awak bahagia dengan pasangan baruu awak tu Capital ' H' :)
walaupun hati saya kecewa, tetapi saya bahgia tengok orang yang pernah saya sayang bahagia :)
mungkin setiap hari saya akan merinduui awak nanti :'(
jodoh tak ke mana mana pun saufi ? >< ehehe
sejak kita dah takde hubungan lagi, saya dah berazam kat diri saya nak belajar betul betul, nak capai cita cita nak jadi pensyarah
mungkin kita dah ditakdir kan tak bersama kan? i hope you always happy with your new girlfriends
' kalau awak bahagia saya lagi bahagia' <3
ini





thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Monday, 9 April 2012

♥ jengjalan





HeyHey..
Da lama farah tak updates blog nih, da macam bilik yang da berhabukk...
Arr, harini farah nak cita.. haritu farah pegi jalan-jalan dengan kazen farah pergi BP..
Saja jalan-jalan .. then perut rasa mengayam macam 1 bulan tak makan, pastu kazen farah namapk kedai rotii so beli jea lah roti untuk kenyangkan perott :D

Arrr, nih gamba perott da kenyang fara. huh :P


tak lama tu, abang sedara fara pelawa kitaorang nak makan kat mana, sebab time tu kita orang baru amek dia kat BP.. wow, dia kata nak belanja kita makan!!
bila jea dengar pasal makan, hah terus cakap nak makan kat mana :) ahaha

Tak lama tu, kakak sedara fara cakap makan kat "kenny rogers roasters"
arr, da lama tak makan kat situuu ^_^ whootwhoot

HEHE, da sampai da.. masokk terus pilih temoat duduk.. maklumlah, confuse skjap. HAHA
tak lama kemudian, waiter datang :)

jengjeng  

"kenny rogers roasters"





Makanan 1




Makanan 2




Makanan 3



Yummmy, sedap...HAHA
nak letak nama makanan ni fara da lupa..



yeaah, fara makan makroni chessy chicken :)


Arrghh, da kenyang da... ahaha
bersih pinggan nih >.<


Last pencuci mulutt pulakk...




Okeyhh,lah.. fara pun tak tahu nank cita ap lagi..
nanti kalau fara ada masa lagi fara updates lagi okeh ?









thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Sunday, 1 January 2012

Contest Aku Dan Dia :)









  # tekan right click untuk amik URL banner ni lau nak join (:

Gambar yang akan farah taruhkan
.
.
.
.



Photo 1
Okey, handfon and handbag tu adlah barang kesayangan farah..
Barang tu kadang2 je farah bawa, tapi handfon tu da hilang,btw farah sayang sangat kat handfon tu :)
Hanya tinggal knangan :(


                                                                  

Photo 2

Lagi satu, ni farah dengan bestfriend farah.
tgokkk jam and gelang tu, berharga sangat barang bagi farah tau.
Gelang tu memang wajib kene pakai, lau takde gelang tu rasa kosong je tangan ni..
Farah harap boleh menang, lau tak menang dapat tmpat ktiga&sguhati pun da berharga sangat bgi farah. ^_^
Aminnnn..






 Orang yang bertuah akan farah tag kattt
                                                                           .
                                                                           .
                                                                           .
                                                         Tyra , Ameer , syahira

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Saturday, 31 December 2011





Hey kawan-kawanku semua ..
Harini 1.1.2012 , tepat pkol 12.30 aku menaip blog ni...



harini, ari yang fara nanti nanti kan, Azam fara tahun ialah nak belaja rajin rajin and capai cita cita fara jadi pensyarah...
aminnn :')
Hummm, fara harap fara boleh berubah menjadi lebih baik pada tahun ni..
and fara harap boyfiee fara pun boleh berubah cam mana fara ingin ingin kan.. hihihi
#Imissyou honeyy, mana awk ilangkn dri?tu lah, asik busy dgn keje je.tape, saya akn tnggu awk smpai awk kmbali kat idop saya. jangan isau, saya tetap tnggu awk..(Berharap dlm ati ni) hehe

Fara harap you all semua ada azam yang tinggi untuk tahun ni, smoga mjadi insan yang lebih baik drpd seblum ni.. :')


Okey lah, farah ucapkan Selamat Tahun Baru 2012  ♥ ♥ ♥

 
Have a nice day this year :')



thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Sunday, 25 December 2011

End year Giveaway








Woo, ni baru first time saya buat giveaway..
saya harap boleh menang :)


sponsor pertama : ALL TYPE LENSE beliau sponsor 2X contact lense and 2X case lense untuk sepuluh pemenang
sponsor kedua : NABILA MARS beliau sponsor 5X header
sponsor ketiga : MALIIHAH MADZELAN beliau sponsor 1X header


syarat-syaratnya

FOLLOW and LIKE page sponsor , kalau ALL TYPE LENSE sila add untuk mengetahui segala perkembangan , FOLLOW and LIKE page aku supaya kalau korang menang hadiah tak jatuh kat tangan aku sebab tak tuntut
postkan link post tersebut di ruang komen dibawah ^_^ 
tagkan kepada 3 orang rakan dan pastikan MEREKA TAHU 
sertakan power skali eh , senang nanti kalau saya dah jumpa pemenangnya , xperlu mencari-2 serta menunggu *power untuk lense* 
TARIKH TAMAT ENDYEAR GIVEAWAY PADA : 31.12.2011

saya tag  tyra , apex , apy , izma

btw, power saya '0' tade power lah dear :')

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Tuesday, 13 December 2011





hey, da lame tak update blog ni...
miss u my baby blog, huhu


thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Thursday, 10 November 2011

BOSAN !







HeyHey~  Farah disini

     



Farah nak cerita ni, dah 2minggu berturut-turut farah tak pergi sekolah. humm, rase macam malas sangat.
minggu depan dah nak cute sekolah, rase macam rindu pulak kat sekolah tu. :(
Lagipun kat sekolah bukan ada ape-ape pun, yelah budak baru abis PMR kate kan..
Dalam mase yang sama, cikgu pun tak ambik kehadiran.
urrgggh, kat sekolah just duduk kat dalam dewan kene dengar ceramah.
pehh, memang tak ley duduk diam, asik nak berjalan je.

humm, dok dari tadi asik mengodeh-godeh blog ni.
nasib ade hasilnya..
uhuahuahua, blog farah da maju siket.
kalau dulu, blog farah macam budak kecikk. sekarang adelah matang siket.
hehehe, (BANGGA) -.-


Kawan-kawanku aku rindu katt korang lahh.
Bila boleh jumpa ? yelah, masing-masing da kerje.mana ingat nak kawan-kawan dia.
an ??
huh,sekarang da nak hujann, besttnye !! sukenya main hujan..
cepatlah turun HUJAN .....
Farah suke time hujan sebab cuaca sejukk, boleh tidurr..
waahh, bestnya..
Macamtu lahh, time hujan turun, tu lahh kerja farah.




haaaaa, ni lah last farah tangkap gamba kat sekolah.

Okeyy lah, nanti farah cerita lagi ok...
hari da nak hujan ni, nanti lappy ni MELETOP kang jugak..
HIHIHIHIHI
k lah, sekian terima kasih.





thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi