Thursday, 30 June 2011

i miss him .


  after long time..and yesterday i decide to make call .my heart was beating so fast while waiting you to pick up the phone .then naaaaah ,i hear you voice saying hello then alamak rindu gila kott ! kalau lah you tahu ..haish .but i feel so sad when you just saying  about her ,and about her again and again .damn it ! i hated that .but its okay as long i can talk to you its alright .hmm ,i just hope that you will be fine there and also open you eyes and look at me ,i still love you laaa ,you are the first one being my bf .how can i forget you .i really hope that you will read this because this is just the way i can tell you about what i feel and yes i'm afraid that you wouldn't believe me .if i can,i want shout loudly and saying I LOVE YOU Mr.S ! but yeahh i know i cant .yesterday i keep smiling all the time ,HAHA just because of you .hearing your voices make me missing you . k bye :)
thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Tuesday, 28 June 2011

heyhhh !!! this is my 'diary' !! ^^

okee . im still new wif dis thing . ^^
dah lame nak buat , tapi tak buat2 .
haaaa . now aku berjaya pun buat !! puas hati aku ~ hihihihi
dok sebok belek2 blog orang . pastu ketawa+sengeh+senyum+jeles+sedih baca post korang . hahaha .
tuptup . aku pun da ade blog yang boleh korang ketawa+sengeh+senyum+jeles+sedih bila baca . kan ? kan ? hahaha .
aku akan cuba update 'diary' aku ni setiap hari .
now u oll will know how d 'diarys' of
FARAH NASARUDDIN .
HAHA

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Siapa Farah Nasaruddin ???


                                                                       
berminat ke nak tahu ? hehehehehehe .
nothing special pun pasal aku ni . biasabiasa jek .
awek yang tak brapa kurus and tak brapa gemook yee !
48/161. berat and tinggi . wahh slim kan ? hahahaha
tapi rasa pendek pulak .
 eerrgghh .
apa yang aku prasankan psl diri aku ni . aku seorg yg 1-SUKA CARI PASAL sikitt . sikitt kerr ?
hahahaha . entahlah . nak tahu tanya bfiee aku . lalalala ~
then aku mungkin 2-MANJA jugak kot . kot lah . eekkk ? hahahaha .
aku anak ke-3 , manja lah juga . manja is normal yee anak-anak . :D
and 3-MUDAH CEMBURU lah aku ni . dengan siapa ? kenapa ? bagaimana ?
eehhh . satusatu lah tanya . okay . dengan siapa ? siapasiapa je yang aku nak cemburu aku cemburulah .
kenapa ? mungkin dat person cantik . or dia pandai . or dia terlalu baik . or apaapa je yang sampai buat aku fikir 'kalaulah aku mcm dia' . huhuhu .
bagaimana ? ahh , pandaipandai lah ekau fikir sendiri . 
4-CEREWET DENGAN MAKANAN lah aku ni . contoh ? alaaahh , aku tak makan lauk 'org tua' . aku tak makan sayur sangat . hahaha . gedik tak aku ? nak mampos yee kau farah gedik sampai mcm tuu .
5-LOVE SHOPPING nak mampos . haaa . tak tau nak buat apa dgn duet ? bagi aku , habis crita . tahulah aku settle cmne . ^^
lagi satu aku ni suka 6-BUKAK YAHOO , aku search bag and kasut . motif ??
saja puaskan hati sendiri . apa . ingat aku ngadap fb je ke ? tidak okee .
bukak yahoo then search .
senyum2 tengok then berangan 'kalaulah aku dpt ni , kalaulah aku dpt tuu' . kikiki .
haish ! haaa . and lagi 1 pelik tak pelik sgtlah . aku suka 7-BERANGAN . hahaha .
contohnya ? pantang ada masa terluang , akn ku isi masa tu dgn berangan . aku ni tak minat sgt dengar lgu kat mp3 ke apa ke . kalau nampak aku baring smbil dgr lagu tuu . maknanya aku tengah berangan lah tuu . hihihhii



........
saya juga 8-TIDAK SOMBONG . cakap je awak . kenapa ? sebab aku banyak mulut . siapa yang tak kenal aku je yang akan fikir aku sombong . ^^
aku rasa aku ni  9-HAPPY GO LUCKY  kot . hahahaha . sedih ? oohhh~ semestinya bukan saya tuuu . kecuali hal2 yang boleh membuatkan aku sedih , aku akan tewas . hahaha .
tuu lah pandangan aku . 10-AHHH , EKAU PIKIR LAH SENDIRI . penat aku nak tulis tulis . ehhh taip . silap . haaa , tuuu lah aku . biasabiasa je . hebatnya korang kan leh tahu 10 perkara pasal aku . hahahaha . yee , itulah anak EN NASARUDDIN . seorang yang degil kadangkadang .
                                                                      ^_________^

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi