Tuesday, 28 June 2011

Siapa Farah Nasaruddin ???


                                                                       
berminat ke nak tahu ? hehehehehehe .
nothing special pun pasal aku ni . biasabiasa jek .
awek yang tak brapa kurus and tak brapa gemook yee !
48/161. berat and tinggi . wahh slim kan ? hahahaha
tapi rasa pendek pulak .
 eerrgghh .
apa yang aku prasankan psl diri aku ni . aku seorg yg 1-SUKA CARI PASAL sikitt . sikitt kerr ?
hahahaha . entahlah . nak tahu tanya bfiee aku . lalalala ~
then aku mungkin 2-MANJA jugak kot . kot lah . eekkk ? hahahaha .
aku anak ke-3 , manja lah juga . manja is normal yee anak-anak . :D
and 3-MUDAH CEMBURU lah aku ni . dengan siapa ? kenapa ? bagaimana ?
eehhh . satusatu lah tanya . okay . dengan siapa ? siapasiapa je yang aku nak cemburu aku cemburulah .
kenapa ? mungkin dat person cantik . or dia pandai . or dia terlalu baik . or apaapa je yang sampai buat aku fikir 'kalaulah aku mcm dia' . huhuhu .
bagaimana ? ahh , pandaipandai lah ekau fikir sendiri . 
4-CEREWET DENGAN MAKANAN lah aku ni . contoh ? alaaahh , aku tak makan lauk 'org tua' . aku tak makan sayur sangat . hahaha . gedik tak aku ? nak mampos yee kau farah gedik sampai mcm tuu .
5-LOVE SHOPPING nak mampos . haaa . tak tau nak buat apa dgn duet ? bagi aku , habis crita . tahulah aku settle cmne . ^^
lagi satu aku ni suka 6-BUKAK YAHOO , aku search bag and kasut . motif ??
saja puaskan hati sendiri . apa . ingat aku ngadap fb je ke ? tidak okee .
bukak yahoo then search .
senyum2 tengok then berangan 'kalaulah aku dpt ni , kalaulah aku dpt tuu' . kikiki .
haish ! haaa . and lagi 1 pelik tak pelik sgtlah . aku suka 7-BERANGAN . hahaha .
contohnya ? pantang ada masa terluang , akn ku isi masa tu dgn berangan . aku ni tak minat sgt dengar lgu kat mp3 ke apa ke . kalau nampak aku baring smbil dgr lagu tuu . maknanya aku tengah berangan lah tuu . hihihhii



........
saya juga 8-TIDAK SOMBONG . cakap je awak . kenapa ? sebab aku banyak mulut . siapa yang tak kenal aku je yang akan fikir aku sombong . ^^
aku rasa aku ni  9-HAPPY GO LUCKY  kot . hahahaha . sedih ? oohhh~ semestinya bukan saya tuuu . kecuali hal2 yang boleh membuatkan aku sedih , aku akan tewas . hahaha .
tuu lah pandangan aku . 10-AHHH , EKAU PIKIR LAH SENDIRI . penat aku nak tulis tulis . ehhh taip . silap . haaa , tuuu lah aku . biasabiasa je . hebatnya korang kan leh tahu 10 perkara pasal aku . hahahaha . yee , itulah anak EN NASARUDDIN . seorang yang degil kadangkadang .
                                                                      ^_________^

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment