Wednesday, 20 July 2011

Kebosanan tahap Kebosanan :')


 HeyHey! Farah here~
Harini hari rabu , pada pukul 5.39p.m. saya terlalu bosan dan bosan . tak tahu nak buad ape?
nak call hubbie tade kredit pulak, nak message lagi lah tade . nak keluar masingmasing buzy .#ishhh, sabar je.aptb# 
Hari ini, memanjang tidur je lah , da macam orang gile da asik tidur je . kenape lah, harini sangat BOSAN TAHAP KEBOSANAN . huh -_- 
Esok hari khamis, rase macam malas nak sekolah ? lazy!lazy! "penyakit malas da datang da. nanti lau tak datang kene marah dengan bfiee camne ??" ayokkk. hihiihi #sikit2bfiee# apela.
humm, harini tak tahu nak story ape? mybe tade story kuttt. hehehe . sokey, next time mybe saya ade story yang boleh diceritakan k. hope next The Story Of Farah Nasaruddin, akan membuat korang enjoy and interesting okayy?

I'll back . see you soon . kbye

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Monday, 11 July 2011

I Love you more than everyting,please forgive me? :(


 HeyHey ~
Nak dengar cite dari i tak ? harini i sedih sangat2 , tak tahu nak cite kat sape lagi , kalau bukan lagi kat blog i nih . hummm :(
                                                 
Actually i nak bgtahu something . Dah lame i pendam bnda ni, and now dah ready nak bgtahu you . I tak mengharapkan apa2 but cukup lah if you tahu . Fist kita couple mmg i tade perasaan cinta or sayang kat you, da kelamaan i mula sayang and cinte sangat kat you . tapi sekarang you da berubah tahu tak ? you da lain sangat, dulu you selalu ambil tentang i , selalu rindu i , and  you selalu  cakap you sayang and cinte kan i sangat2 . tapi i tak yakin yang you sayangkan i . sekarang you mmg betul2 berubah , you da tak kesah i buad ape, da jarang ucap kata2 sayang and cinte kat i lagi . i sedih sangat2 . bile i cakap kat you yang you da berubah , you cakap tu just pandangn dari mate i saje . In class you selalu ade kat sisi i , kalau you nak keluar pun you mesti bgtahu i, tapi sekarang ???  time kita gadoh , sebelum balik sekolah you mesti tunggu i and cakap ape yang masing2 tak puas hati . tapi sekarang you bla gitu je ? I tahu you mara sangat2 kat i sebab i da penah permainkan perasaan you , and i buad bnda yang you tak suke . sekarang kita da jarang msg and call . every night, sebelum i nak tidur i selalu baca msg you , and mesti i akan menitiskan air mate ,  tak tahu kenape ? mybe untuk lepaskan rindu i kat dia . dulu you selalu ucapkan "selamat malam" kat i , bile you da tak ucap lagi kat i , i rase sedih sangat2 . you selalu cakap yang i nih tade perasaan . tapi hati i , ade you pkir ?  walaupun you da berubah , you tetap kat hati i . I masih ingt lagi kata2 and janji2 you kat i ,"saya janji selepas saya abis keje,saya akan jage awk dengan penuh kasih sayang saya, janji . saya sayang n cinte awk sgt2".  I just nak you tahu je and i rase i tak layak dapat BIDADARI cantik macam you nak selama ni kan? Tengs sangat2 , you da jage i dengan baik sekali . I hargai sume ape yang you buad untuk i selama nih . I know you like this song too . humm, let me say this for the first and for the last time and i hope you tak marah . I love you bie , i love you more than everything . I'm sorry if i do not understand your heart and emotions . I know i was wrong . please forgive me?




Okay da abis da kan ? humm, so better you go find someone else yg lagi better dari farah okayy . this guy hantar txt kat farah panjang2 smpai dah macam karangan tapi what farah can do ? humm I cant love anyone else for now and so on except 'DIA' . tapi for honestly, farah akan single until dia terima farah balik dlm hidup dia . humm, Thats all for now . The End ^______^


Sincerely,

Farah Nasaruddin :)


thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Thursday, 7 July 2011

why ???


   
    i don't know why i still keep thinking of you all the time , maybe we are in the same cls and i had to see you everyday even though i know that you hated me so much .yeahh ,i don't care about that ,why should i care ? should i hated you ,not you to hated me .i saw one of your status that you saying about 'selfish bitch' ohh yeahh i know and i guess its me .can you tell me why i still taking care of you ? sigh..never mind ,why i should ask you all this shit thing right ? i'm nothing to you anymore .i know its me that really want to end our relation but why you can't be my friend or else just being friend as classmate ?you ,the one make it become too complicated and worst everything .I'm not blaming it to you ,its my fault too .i just hope that we can just being a friend like before .just friend...its enough for me as long you can forgive me for all this , I'm sorry IH ,i'm thankful if you reading this .kbye


                                     

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Putus ;(





Aku duduk sendirian di kamarku
Menangis kesepian keranamu
Kau tinggalkan aku
Kau cari yang lain
Tergamakmu merobek hatiku

Aku duduk sendirian di kamarku
Menangis kesepian keranamu
Kau tinggalkan aku
Kau cari yang lain
Tergamakmu merobek hatiku

Tapi setelah kau pergi aku
Mendapat lebih baik darimu
Dia hargai aku
Dia sayangi aku
Lebih dari padamu
Aku ingin kau tahu
Betapa ku gembira
Tidak lagi bersamamu
Namun pastinya
Nanti kau akan sedari
Yang kau perlu cintaku
Yang kau perlu cintaku
Yang kau perlu cintaku

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Monday, 4 July 2011

Di Sekolah ^___^

Hello~
harini farah nak cite sikit nih mase kat sekolah tadi .
5/7/11 iaitu ari selasa (harini) sekolah farah ade buad Sukan Balaban (kejohan sukan sekolah)
bestttt lah jugak tadi .
yeeahhh , nih pic farah ngn bestiee farah >lieya<

HAHAHA , hodoh sangat2 muke farah an. huhu



muke hodoh part I



muke hodoh part II



muke hodoh part III



naa, nih lah pic2 hodoh farah . hodoh sangat2 kan ??
huh, time tu tengah panas .
berjemur lah kitaorang , pehh xnak hitam pulak . (sabar je )
tapi tak hitam punn .
huhuhu ^^


dari pkul 7.30 sampai lah pkul 12.30 .
tak nak Penat pulak .
kitaorang tengok lah dorang lari cam orang gile ke sana, ke sini .
isshhh
pastu dapat makan roti and air mineral je .
okey lah tu an ? drpada tak dapat makan lgsung .


sambil2 termenung tengok akak2,abang2 and adik2 berlari ,
datang lah Hubbie farah
yeeeaaaahhhh. (happy)
dating lah kejap . hahaha
kejap kew??
alarhh , lupe lah nak tangkap pic dia tadi . 
tapela , lain kali lah farah tunjuk an . hihihii

pastu tak lame tu , da boring dating .
dia ajak balik .
tibe-tibe2
ade yang nak cabot balik awal , termasok farah
 tapi ______
cikgu mne tah and pak gat india halau suroh pergi padang balik .
terpakse lah pergi padang .

tak lame tu , berkumpul ramai2 buad penyampaian hadiah pulak .
farah dapat tau .
dapat pegang piala je . hahaha

pada 12.30 , masing2 pun bersurai .
muke penat =,=
yang tak lari pun penat an ???
cam farah lah . hihihi

farah pun da tak tahu nak cakap ape , nih je lah yang boleh farah kongsi kat korang .
hope korang suke okeyy ???



hukss, lieya pelok farah . jeles tak ??haha


HAHAHA , untuk lieya tengs tau da teman and layan karenah aku yang gile tadi .
tengs sangat2 .
huhu, bestt je kita berdue an lieya , sape suoh yang laen xnak datang ?
nanti esok aku jeles kan korang . weekk~


okeyy lah . penat . bye :)




thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Saturday, 2 July 2011

I have a fever ;(

 Hey Hey !!
long time no see yaaa! come to your mummy my baby bloggg! imisyouu badly :(
harini aku nak cakap, aku da 3hari demam rimas xrimas lah asyik sedut hingus jek.
pas2 hari-hari kena pakse makan ubat.


Benda ni lah paling aku geram kalau kene pakse makan ubat. rase cam nak guling-guling jek kat atas lantai <geram weh geram sangat!

Kalau aku tak makan ubat ayat yang selalu aku dengar " FARAH NASARUDDIN NIH DEGIL LAH, TAK DENGAR KATE."


okeyy fine, da mara da nih. asal saya jawap "DAH DAH MAKAN UBAT TADI." then ade orang jawap "AWAK INGAT SAYA PERCAYA?" okeyy fine, saya makan ubat kat depan awak. baru puas hati kan? hahaha rase cam nak penampar lajulaju lah weh.tu kalau kat uma.

tapi kalau kat sekolah pulak lain ^^,

buadak2 nih tanye "ASAL KAU TAK SEKOLAH , JAGE ANAK KE APA?" nih yang aku panas nih hahahaha. bukan tu jek ade yang cakap " FARA KAU DEMAM MALAS NAK PI SEKOLAH KAN?" korang nih memang nak kene ngn aku nih. da sihat nanti, tnggu ar aku kejar korang satu sekolah okeyy!
tnggu saya timang awak sumue sampai jejak ke langit.baruu besttt kan whoaa.
tepuk tangan sikit  ;)

hahahahaha :D 
okeyy , bye2



thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Friday, 1 July 2011

Farah and Bestiee ~

Farah wif Shira :)
 *________*nih dia bestiee aku dari form 1 sampai lah skg .
     name dia Shira Raidah, orang pngil 'ira' , tapy aku pngil 'yaya' , chumel an??? huhuhu . 
Shira nih pendiam orangnye . tapy klau da kenal dia abis lah. kecoh satu dunie .
hahaha
kteorang slalu share prom lagi2 pasal BF , tapy Shira lebih suke berGossip .
tapy klau aku nak kluar pi mane2 , dia lah orang Pertama aku ajak .
actually kteorang banyak lagi kisahkisah slame 3 taon nih .
buad Shira Raidah , jgn mara ea yaya ? saje nak berGosip pasal kau plak . hihihi
  pape pun aku hope sgt kau jadi bestiee aku sampai bile2 okeyy ? :)


Farah wif Izma ;p
 *______*nih dia bestiee aku yang cute-miut nih . 
          aku kenal dia dari form 2 , tapy tak rapat cam skg .
name dia Izma Noratikah, orang pngil 'izma or ayu' . tapy aku lebih suke pngil dia 'budak tecik' .
aku suke pngil dia budak tecik coz dia nih kecik and chumel sgt2 cam baby pun ada ?
    betul tak tipu.....
Izma nih satu kepala lah jugak ngn aku . gile+mantol+sengal , sume ada .
aku suke cite pasal BF aku kat dia nih , coz budak tecik nih lah pendengar setia aku .
huhuhuhu~  :)

'AKU SAYANG KORANG' 
okeyy , bye ^^

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi