Friday, 1 July 2011

Farah and Bestiee ~

Farah wif Shira :)
 *________*nih dia bestiee aku dari form 1 sampai lah skg .
     name dia Shira Raidah, orang pngil 'ira' , tapy aku pngil 'yaya' , chumel an??? huhuhu . 
Shira nih pendiam orangnye . tapy klau da kenal dia abis lah. kecoh satu dunie .
hahaha
kteorang slalu share prom lagi2 pasal BF , tapy Shira lebih suke berGossip .
tapy klau aku nak kluar pi mane2 , dia lah orang Pertama aku ajak .
actually kteorang banyak lagi kisahkisah slame 3 taon nih .
buad Shira Raidah , jgn mara ea yaya ? saje nak berGosip pasal kau plak . hihihi
  pape pun aku hope sgt kau jadi bestiee aku sampai bile2 okeyy ? :)


Farah wif Izma ;p
 *______*nih dia bestiee aku yang cute-miut nih . 
          aku kenal dia dari form 2 , tapy tak rapat cam skg .
name dia Izma Noratikah, orang pngil 'izma or ayu' . tapy aku lebih suke pngil dia 'budak tecik' .
aku suke pngil dia budak tecik coz dia nih kecik and chumel sgt2 cam baby pun ada ?
    betul tak tipu.....
Izma nih satu kepala lah jugak ngn aku . gile+mantol+sengal , sume ada .
aku suke cite pasal BF aku kat dia nih , coz budak tecik nih lah pendengar setia aku .
huhuhuhu~  :)

'AKU SAYANG KORANG' 
okeyy , bye ^^

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment