Monday, 4 July 2011

Di Sekolah ^___^

Hello~
harini farah nak cite sikit nih mase kat sekolah tadi .
5/7/11 iaitu ari selasa (harini) sekolah farah ade buad Sukan Balaban (kejohan sukan sekolah)
bestttt lah jugak tadi .
yeeahhh , nih pic farah ngn bestiee farah >lieya<

HAHAHA , hodoh sangat2 muke farah an. huhu



muke hodoh part I



muke hodoh part II



muke hodoh part III



naa, nih lah pic2 hodoh farah . hodoh sangat2 kan ??
huh, time tu tengah panas .
berjemur lah kitaorang , pehh xnak hitam pulak . (sabar je )
tapi tak hitam punn .
huhuhu ^^


dari pkul 7.30 sampai lah pkul 12.30 .
tak nak Penat pulak .
kitaorang tengok lah dorang lari cam orang gile ke sana, ke sini .
isshhh
pastu dapat makan roti and air mineral je .
okey lah tu an ? drpada tak dapat makan lgsung .


sambil2 termenung tengok akak2,abang2 and adik2 berlari ,
datang lah Hubbie farah
yeeeaaaahhhh. (happy)
dating lah kejap . hahaha
kejap kew??
alarhh , lupe lah nak tangkap pic dia tadi . 
tapela , lain kali lah farah tunjuk an . hihihii

pastu tak lame tu , da boring dating .
dia ajak balik .
tibe-tibe2
ade yang nak cabot balik awal , termasok farah
 tapi ______
cikgu mne tah and pak gat india halau suroh pergi padang balik .
terpakse lah pergi padang .

tak lame tu , berkumpul ramai2 buad penyampaian hadiah pulak .
farah dapat tau .
dapat pegang piala je . hahaha

pada 12.30 , masing2 pun bersurai .
muke penat =,=
yang tak lari pun penat an ???
cam farah lah . hihihi

farah pun da tak tahu nak cakap ape , nih je lah yang boleh farah kongsi kat korang .
hope korang suke okeyy ???



hukss, lieya pelok farah . jeles tak ??haha


HAHAHA , untuk lieya tengs tau da teman and layan karenah aku yang gile tadi .
tengs sangat2 .
huhu, bestt je kita berdue an lieya , sape suoh yang laen xnak datang ?
nanti esok aku jeles kan korang . weekk~


okeyy lah . penat . bye :)




thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment