Monday, 11 July 2011

I Love you more than everyting,please forgive me? :(


 HeyHey ~
Nak dengar cite dari i tak ? harini i sedih sangat2 , tak tahu nak cite kat sape lagi , kalau bukan lagi kat blog i nih . hummm :(
                                                 
Actually i nak bgtahu something . Dah lame i pendam bnda ni, and now dah ready nak bgtahu you . I tak mengharapkan apa2 but cukup lah if you tahu . Fist kita couple mmg i tade perasaan cinta or sayang kat you, da kelamaan i mula sayang and cinte sangat kat you . tapi sekarang you da berubah tahu tak ? you da lain sangat, dulu you selalu ambil tentang i , selalu rindu i , and  you selalu  cakap you sayang and cinte kan i sangat2 . tapi i tak yakin yang you sayangkan i . sekarang you mmg betul2 berubah , you da tak kesah i buad ape, da jarang ucap kata2 sayang and cinte kat i lagi . i sedih sangat2 . bile i cakap kat you yang you da berubah , you cakap tu just pandangn dari mate i saje . In class you selalu ade kat sisi i , kalau you nak keluar pun you mesti bgtahu i, tapi sekarang ???  time kita gadoh , sebelum balik sekolah you mesti tunggu i and cakap ape yang masing2 tak puas hati . tapi sekarang you bla gitu je ? I tahu you mara sangat2 kat i sebab i da penah permainkan perasaan you , and i buad bnda yang you tak suke . sekarang kita da jarang msg and call . every night, sebelum i nak tidur i selalu baca msg you , and mesti i akan menitiskan air mate ,  tak tahu kenape ? mybe untuk lepaskan rindu i kat dia . dulu you selalu ucapkan "selamat malam" kat i , bile you da tak ucap lagi kat i , i rase sedih sangat2 . you selalu cakap yang i nih tade perasaan . tapi hati i , ade you pkir ?  walaupun you da berubah , you tetap kat hati i . I masih ingt lagi kata2 and janji2 you kat i ,"saya janji selepas saya abis keje,saya akan jage awk dengan penuh kasih sayang saya, janji . saya sayang n cinte awk sgt2".  I just nak you tahu je and i rase i tak layak dapat BIDADARI cantik macam you nak selama ni kan? Tengs sangat2 , you da jage i dengan baik sekali . I hargai sume ape yang you buad untuk i selama nih . I know you like this song too . humm, let me say this for the first and for the last time and i hope you tak marah . I love you bie , i love you more than everything . I'm sorry if i do not understand your heart and emotions . I know i was wrong . please forgive me?




Okay da abis da kan ? humm, so better you go find someone else yg lagi better dari farah okayy . this guy hantar txt kat farah panjang2 smpai dah macam karangan tapi what farah can do ? humm I cant love anyone else for now and so on except 'DIA' . tapi for honestly, farah akan single until dia terima farah balik dlm hidup dia . humm, Thats all for now . The End ^______^


Sincerely,

Farah Nasaruddin :)


thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment