Wednesday, 20 July 2011

Kebosanan tahap Kebosanan :')


 HeyHey! Farah here~
Harini hari rabu , pada pukul 5.39p.m. saya terlalu bosan dan bosan . tak tahu nak buad ape?
nak call hubbie tade kredit pulak, nak message lagi lah tade . nak keluar masingmasing buzy .#ishhh, sabar je.aptb# 
Hari ini, memanjang tidur je lah , da macam orang gile da asik tidur je . kenape lah, harini sangat BOSAN TAHAP KEBOSANAN . huh -_- 
Esok hari khamis, rase macam malas nak sekolah ? lazy!lazy! "penyakit malas da datang da. nanti lau tak datang kene marah dengan bfiee camne ??" ayokkk. hihiihi #sikit2bfiee# apela.
humm, harini tak tahu nak story ape? mybe tade story kuttt. hehehe . sokey, next time mybe saya ade story yang boleh diceritakan k. hope next The Story Of Farah Nasaruddin, akan membuat korang enjoy and interesting okayy?

I'll back . see you soon . kbye

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment