Thursday, 29 September 2011

Cry ?? ^^


             Assalammualaikum...

  HeyHey~ nak dengar cerita farah tak harini? Harini sedih sangat2, tak tahu kenape tibe2 je nak sedih..

                                                            
Actually harini dekat sekolah farah ade buad "solat Hajat for all student pmr&spm". yelah, PMR lagi 4 hari je kutt... risau sangat2.

  But,harini farah tak pergi pun solah hajat tu, coz paham-paham je lah. tapi kawan2 semua pergi, jeles sangat,tak tahu kenape?humm :(
Semakin dekat nak periksa, semakin tension&byk d'fikirkan. aduhhhh. boleh jadi gilerr nih!huhuhu
Nak bace buku pun semakin malas, ape tips2 yang boleh hilangkn penyakit malas ni?

okey lah, farah pun nga pening nih. lagipun tak tahu nak cerita ape lagi?k lah, next time farah update page yang baru, yang power pnye. HAHAHA

 you all, doakn farah spye pmr ni,keluar soalan yang senang2 sikit. hehehe #sukesuke je
but tengs lah sesiapa yang membace blog farah. Thanks you. 

Kalau suke like lah page blog farah ni. kat mane ekk? tu tu tu, kat sebelah kanan tangan anda. btway terima kasih. :)


 The End:
Farah Nasaruddin  :)




thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Monday, 12 September 2011

PMR this year (:


       Assalamualaikum . .
 HeyHey! Farah here~
 Long time not see yaaa! come to your mummy my baby bloggg! I miss you badly :'(
 wahh, da lame tak update blogggg nih, #rindukau laju2blog
 Huh, topic harini aku nak cerita tentang peperiksaan PMR aku tahun nih. arghh, lagi 2minggu je kuttt..
 wahh,nervous gile..
 tapi, aku rase macam tade pape pun. da lah, tak prepare lgsung, bace buku pun tidak.
 ishhhh, macam mane lah nak ambek PMR nih an.
 Actually, aku tengah risau nih. dok hari2 temenung je.huhuhu
 mase percubaan PMR aritu pun cukup2 makan je org kate ^^
 huummm, macam mane ek nanti nak menjawap soalan sedangkan kat kelas pun main2 lagi.
 bukan tak boleh fokus... tapi biase lah kawan2 pun ajak berborak, mesti join sekali. hihihihih

 Okey lah, aku pun da tak tahu nak cakap macam mane lagi.
hummm, i hope, youall pray that may succed. Thats all for now. The End ^_______^

sincerely,

Farah Nasaruddin :)

                                        

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi