Monday, 12 September 2011

PMR this year (:


       Assalamualaikum . .
 HeyHey! Farah here~
 Long time not see yaaa! come to your mummy my baby bloggg! I miss you badly :'(
 wahh, da lame tak update blogggg nih, #rindukau laju2blog
 Huh, topic harini aku nak cerita tentang peperiksaan PMR aku tahun nih. arghh, lagi 2minggu je kuttt..
 wahh,nervous gile..
 tapi, aku rase macam tade pape pun. da lah, tak prepare lgsung, bace buku pun tidak.
 ishhhh, macam mane lah nak ambek PMR nih an.
 Actually, aku tengah risau nih. dok hari2 temenung je.huhuhu
 mase percubaan PMR aritu pun cukup2 makan je org kate ^^
 huummm, macam mane ek nanti nak menjawap soalan sedangkan kat kelas pun main2 lagi.
 bukan tak boleh fokus... tapi biase lah kawan2 pun ajak berborak, mesti join sekali. hihihihih

 Okey lah, aku pun da tak tahu nak cakap macam mane lagi.
hummm, i hope, youall pray that may succed. Thats all for now. The End ^_______^

sincerely,

Farah Nasaruddin :)

                                        

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment