Thursday, 29 September 2011

Cry ?? ^^


             Assalammualaikum...

  HeyHey~ nak dengar cerita farah tak harini? Harini sedih sangat2, tak tahu kenape tibe2 je nak sedih..

                                                            
Actually harini dekat sekolah farah ade buad "solat Hajat for all student pmr&spm". yelah, PMR lagi 4 hari je kutt... risau sangat2.

  But,harini farah tak pergi pun solah hajat tu, coz paham-paham je lah. tapi kawan2 semua pergi, jeles sangat,tak tahu kenape?humm :(
Semakin dekat nak periksa, semakin tension&byk d'fikirkan. aduhhhh. boleh jadi gilerr nih!huhuhu
Nak bace buku pun semakin malas, ape tips2 yang boleh hilangkn penyakit malas ni?

okey lah, farah pun nga pening nih. lagipun tak tahu nak cerita ape lagi?k lah, next time farah update page yang baru, yang power pnye. HAHAHA

 you all, doakn farah spye pmr ni,keluar soalan yang senang2 sikit. hehehe #sukesuke je
but tengs lah sesiapa yang membace blog farah. Thanks you. 

Kalau suke like lah page blog farah ni. kat mane ekk? tu tu tu, kat sebelah kanan tangan anda. btway terima kasih. :)


 The End:
Farah Nasaruddin  :)




thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

2 comments: