Thursday, 10 November 2011

BOSAN !







HeyHey~  Farah disini

     



Farah nak cerita ni, dah 2minggu berturut-turut farah tak pergi sekolah. humm, rase macam malas sangat.
minggu depan dah nak cute sekolah, rase macam rindu pulak kat sekolah tu. :(
Lagipun kat sekolah bukan ada ape-ape pun, yelah budak baru abis PMR kate kan..
Dalam mase yang sama, cikgu pun tak ambik kehadiran.
urrgggh, kat sekolah just duduk kat dalam dewan kene dengar ceramah.
pehh, memang tak ley duduk diam, asik nak berjalan je.

humm, dok dari tadi asik mengodeh-godeh blog ni.
nasib ade hasilnya..
uhuahuahua, blog farah da maju siket.
kalau dulu, blog farah macam budak kecikk. sekarang adelah matang siket.
hehehe, (BANGGA) -.-


Kawan-kawanku aku rindu katt korang lahh.
Bila boleh jumpa ? yelah, masing-masing da kerje.mana ingat nak kawan-kawan dia.
an ??
huh,sekarang da nak hujann, besttnye !! sukenya main hujan..
cepatlah turun HUJAN .....
Farah suke time hujan sebab cuaca sejukk, boleh tidurr..
waahh, bestnya..
Macamtu lahh, time hujan turun, tu lahh kerja farah.




haaaaa, ni lah last farah tangkap gamba kat sekolah.

Okeyy lah, nanti farah cerita lagi ok...
hari da nak hujan ni, nanti lappy ni MELETOP kang jugak..
HIHIHIHIHI
k lah, sekian terima kasih.





thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

No comments:

Post a Comment