Saturday, 31 December 2011





Hey kawan-kawanku semua ..
Harini 1.1.2012 , tepat pkol 12.30 aku menaip blog ni...



harini, ari yang fara nanti nanti kan, Azam fara tahun ialah nak belaja rajin rajin and capai cita cita fara jadi pensyarah...
aminnn :')
Hummm, fara harap fara boleh berubah menjadi lebih baik pada tahun ni..
and fara harap boyfiee fara pun boleh berubah cam mana fara ingin ingin kan.. hihihi
#Imissyou honeyy, mana awk ilangkn dri?tu lah, asik busy dgn keje je.tape, saya akn tnggu awk smpai awk kmbali kat idop saya. jangan isau, saya tetap tnggu awk..(Berharap dlm ati ni) hehe

Fara harap you all semua ada azam yang tinggi untuk tahun ni, smoga mjadi insan yang lebih baik drpd seblum ni.. :')


Okey lah, farah ucapkan Selamat Tahun Baru 2012  ♥ ♥ ♥

 
Have a nice day this year :')



thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Sunday, 25 December 2011

End year Giveaway








Woo, ni baru first time saya buat giveaway..
saya harap boleh menang :)


sponsor pertama : ALL TYPE LENSE beliau sponsor 2X contact lense and 2X case lense untuk sepuluh pemenang
sponsor kedua : NABILA MARS beliau sponsor 5X header
sponsor ketiga : MALIIHAH MADZELAN beliau sponsor 1X header


syarat-syaratnya

FOLLOW and LIKE page sponsor , kalau ALL TYPE LENSE sila add untuk mengetahui segala perkembangan , FOLLOW and LIKE page aku supaya kalau korang menang hadiah tak jatuh kat tangan aku sebab tak tuntut
postkan link post tersebut di ruang komen dibawah ^_^ 
tagkan kepada 3 orang rakan dan pastikan MEREKA TAHU 
sertakan power skali eh , senang nanti kalau saya dah jumpa pemenangnya , xperlu mencari-2 serta menunggu *power untuk lense* 
TARIKH TAMAT ENDYEAR GIVEAWAY PADA : 31.12.2011

saya tag  tyra , apex , apy , izma

btw, power saya '0' tade power lah dear :')

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Tuesday, 13 December 2011





hey, da lame tak update blog ni...
miss u my baby blog, huhu


thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi