Sunday, 25 December 2011

End year Giveaway








Woo, ni baru first time saya buat giveaway..
saya harap boleh menang :)


sponsor pertama : ALL TYPE LENSE beliau sponsor 2X contact lense and 2X case lense untuk sepuluh pemenang
sponsor kedua : NABILA MARS beliau sponsor 5X header
sponsor ketiga : MALIIHAH MADZELAN beliau sponsor 1X header


syarat-syaratnya

FOLLOW and LIKE page sponsor , kalau ALL TYPE LENSE sila add untuk mengetahui segala perkembangan , FOLLOW and LIKE page aku supaya kalau korang menang hadiah tak jatuh kat tangan aku sebab tak tuntut
postkan link post tersebut di ruang komen dibawah ^_^ 
tagkan kepada 3 orang rakan dan pastikan MEREKA TAHU 
sertakan power skali eh , senang nanti kalau saya dah jumpa pemenangnya , xperlu mencari-2 serta menunggu *power untuk lense* 
TARIKH TAMAT ENDYEAR GIVEAWAY PADA : 31.12.2011

saya tag  tyra , apex , apy , izma

btw, power saya '0' tade power lah dear :')

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

3 comments:

  1. , thanks for joining btw , power mate berapa ?

    ReplyDelete
  2. @zaty: welcome, '0' i tade power

    @tyra: okey tyra :p

    ReplyDelete