Wednesday, 18 July 2012

I will missyou EX :)








I'll keep all our pictures "I promise" and I'll never let you go. I love you so much. Only god know how much I love you. I can't imagine my life without you bie. My love only to you. Seriously, you'll never be replaced. Without you in my life, is "NOTHING" when you in my life, is "EVERYTHING" I'm too afraid if you leave me again. When you beside me, I'm feel so happy even you make me annoying -.- Ahha "Perkara Biasa" that's we call LOVE. I need you always by my side. Okey bie? He said to me "Jangan cube tinggalkan bie lg tau, I love you so much dear" Sorry sayang, I promise to you that I'll never leave you again. You mean everything to me :) 17 April 2011 until now. Thanks for take a good care of me bie ♥ appericiate it. Last thing, please don't ever leave me Muhammad Saufi bin Mohammed farouk :( ♥♥♥♥

ini lah kata kata awak dulu, awak tahu tak betapa saya rinduu kan awak, tapi sekarang awak dah berpunya, saya harap awak bahagia dengan pasangan baruu awak tu Capital ' H' :)
walaupun hati saya kecewa, tetapi saya bahgia tengok orang yang pernah saya sayang bahagia :)
mungkin setiap hari saya akan merinduui awak nanti :'(
jodoh tak ke mana mana pun saufi ? >< ehehe
sejak kita dah takde hubungan lagi, saya dah berazam kat diri saya nak belajar betul betul, nak capai cita cita nak jadi pensyarah
mungkin kita dah ditakdir kan tak bersama kan? i hope you always happy with your new girlfriends
' kalau awak bahagia saya lagi bahagia' <3
ini





thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Monday, 9 April 2012

♥ jengjalan





HeyHey..
Da lama farah tak updates blog nih, da macam bilik yang da berhabukk...
Arr, harini farah nak cita.. haritu farah pegi jalan-jalan dengan kazen farah pergi BP..
Saja jalan-jalan .. then perut rasa mengayam macam 1 bulan tak makan, pastu kazen farah namapk kedai rotii so beli jea lah roti untuk kenyangkan perott :D

Arrr, nih gamba perott da kenyang fara. huh :P


tak lama tu, abang sedara fara pelawa kitaorang nak makan kat mana, sebab time tu kita orang baru amek dia kat BP.. wow, dia kata nak belanja kita makan!!
bila jea dengar pasal makan, hah terus cakap nak makan kat mana :) ahaha

Tak lama tu, kakak sedara fara cakap makan kat "kenny rogers roasters"
arr, da lama tak makan kat situuu ^_^ whootwhoot

HEHE, da sampai da.. masokk terus pilih temoat duduk.. maklumlah, confuse skjap. HAHA
tak lama kemudian, waiter datang :)

jengjeng  

"kenny rogers roasters"





Makanan 1




Makanan 2




Makanan 3



Yummmy, sedap...HAHA
nak letak nama makanan ni fara da lupa..



yeaah, fara makan makroni chessy chicken :)


Arrghh, da kenyang da... ahaha
bersih pinggan nih >.<


Last pencuci mulutt pulakk...




Okeyhh,lah.. fara pun tak tahu nank cita ap lagi..
nanti kalau fara ada masa lagi fara updates lagi okeh ?









thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi

Sunday, 1 January 2012

Contest Aku Dan Dia :)









  # tekan right click untuk amik URL banner ni lau nak join (:

Gambar yang akan farah taruhkan
.
.
.
.



Photo 1
Okey, handfon and handbag tu adlah barang kesayangan farah..
Barang tu kadang2 je farah bawa, tapi handfon tu da hilang,btw farah sayang sangat kat handfon tu :)
Hanya tinggal knangan :(


                                                                  

Photo 2

Lagi satu, ni farah dengan bestfriend farah.
tgokkk jam and gelang tu, berharga sangat barang bagi farah tau.
Gelang tu memang wajib kene pakai, lau takde gelang tu rasa kosong je tangan ni..
Farah harap boleh menang, lau tak menang dapat tmpat ktiga&sguhati pun da berharga sangat bgi farah. ^_^
Aminnnn..






 Orang yang bertuah akan farah tag kattt
                                                                           .
                                                                           .
                                                                           .
                                                         Tyra , Ameer , syahira

thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi