Monday, 9 April 2012

♥ jengjalan





HeyHey..
Da lama farah tak updates blog nih, da macam bilik yang da berhabukk...
Arr, harini farah nak cita.. haritu farah pegi jalan-jalan dengan kazen farah pergi BP..
Saja jalan-jalan .. then perut rasa mengayam macam 1 bulan tak makan, pastu kazen farah namapk kedai rotii so beli jea lah roti untuk kenyangkan perott :D

Arrr, nih gamba perott da kenyang fara. huh :P


tak lama tu, abang sedara fara pelawa kitaorang nak makan kat mana, sebab time tu kita orang baru amek dia kat BP.. wow, dia kata nak belanja kita makan!!
bila jea dengar pasal makan, hah terus cakap nak makan kat mana :) ahaha

Tak lama tu, kakak sedara fara cakap makan kat "kenny rogers roasters"
arr, da lama tak makan kat situuu ^_^ whootwhoot

HEHE, da sampai da.. masokk terus pilih temoat duduk.. maklumlah, confuse skjap. HAHA
tak lama kemudian, waiter datang :)

jengjeng  

"kenny rogers roasters"





Makanan 1




Makanan 2




Makanan 3



Yummmy, sedap...HAHA
nak letak nama makanan ni fara da lupa..



yeaah, fara makan makroni chessy chicken :)


Arrghh, da kenyang da... ahaha
bersih pinggan nih >.<


Last pencuci mulutt pulakk...




Okeyhh,lah.. fara pun tak tahu nank cita ap lagi..
nanti kalau fara ada masa lagi fara updates lagi okeh ?









thank for reading ^_^ jangan lupe comment lagi